info@mysacredcrystals.com

Hoe bekom ik een SCSP en waar zijn we te vinden?


Hoe word ik een SCS beoefenaar?

Contact

Wanneer je ziel geraakt wordt om ook een beoefenaar te worden, stuur dan een privé bericht naar Patrick met je e-mail adres. Patrick zal dan contact met jou opnemen en verdere stappen bespreken.


De training gebeurd alleen een-op-een! Er zijn geen groepstrainingen mogelijk, aangezien elk persoon uniek is met hun geluiden dat precies bij hun stenen passen. Het selecteren van de stenen, de unieke geluiden en de behandeling wordt geleerd in deze cursus. Om deze methode te leren heeft men ongeveer 8 tot 10 lessen nodig (1 les per week). Elke les duurt ongeveer 75 minuten. Tussen de lessen door is er een oefenperiode thuis nodig. De meeste lessen kunnen over het Internet plaatsvinden. Het laatste gedeelte (1 of 2 lessen) worden persoonlijk gegeven en daarvoor zal men bereid moeten zijn om te reizen en hem te bezoeken (hoogstwaarschijnlijk in Zwitserland of Centraal-Amerika). Het afleggen van het examen is kort, ongeveer 2 tot 3 dagen.

De training wordt in het Engels, Duits of Spaans gegeven.


Oneness Remembered - Patrick Moulin

www.sacredcrystalsound.net


Momenteel ben ik de eerste en enige in Nederland die deze behandeling kan geven.

Op Facebook is er pagina aangemaakt, waarop te zien is, waar er SCS beoefenaars over de hele wereld te vinden zijn. Bent u toevallig op vakantie en heeft u een sessie nodig? Aarzel dan niet om te kijken of er dan bij u in de buurt iemand is die u kunt helpen.


https://m.facebook.com/SacredCrystalSound/?ref=bookmarks

thumbnail scs%20version%202


     © My Sacred Crystals